ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Jófalat
31. hét
augusztus 02 - 06

Amennyiben választ vár kérdésére kérjük, hogy az info@jofalat.hu-ra írjon!

Nekem életet mentett, beteg testvéremnek rendelem innen az ételt, már nagyon bele voltam fáradva munka mellett a mindennapos reggeli főzésbe, hogy mire jön az ápolónője, friss étellel tudjuk megetetni. Úgy javasolták az oldalt és azóta én is tovább javasoltam. Fantasztikusan házias ízűek az ételek, mindig tudok úgy válogatni, hogy a nehezen nyelni tudó testvérem jól lakjon. A weboldal fejlesztésének is örülök, sokkal egyszerűbb most használni, megszűnt a hibázási lehetőség és ez dícséretes. A hozzánk járó futár házaspár mindig pontosan jön és nagyon kedvesek, ezúton is köszönöm a munkájukat. A konyha összes dolgozójának is köszönjük ezt a jól főző hozzáállását. További sok sikert!
Bernadett (Fót)
Nagyon tetszik az új honlap!
Erzsi (Budapest, X.ker.)
Minden lehetőséget kipróbáltam már, de kijelenthetem tényleg a legjobbak, minden szempontból. Ízletes, házias,Isteni ételek, még olyat is megeszek ételt amit sohasem, olyan finoman van elkeszitve. Csak ajánlani tudom. Köszönöm, hogy Önökre találhattam. Munkájukhoz erőt, kitartást és sok örömet kívánok!
Andrea (Szeged )
Kollégám javaslatára próbáltam ki a Jófalat-ot. (Korábban más cégektől rendeltem, de azokkal nem igazán voltam elégedett.) Négy hét távlatában a következő tapasztalatokról számolhatok be: az ételek olyan házias ízűek, mintha otthon készítettem volna őket, és mennyiségileg is pont megfelelőek. Az étlap fantáziadús és változatos. (Külön jópont, hogy képen megtekinthető, hogy hogyan is néz ki egy-egy étel.) Az árak nem elrugaszkodottak. Az Ügyfélszolgálatosok és a Futárok segítőkészek, kedvesek. A szállítási időre (illetve az alkalomszerű szállítási hely módosításra) vonatkozó kérésem készséggel teljesítésre került. Egyszóval minden kerek! Örülök, hogy VÉGRE megtaláltam, amit eddig hiába kerestem! „Az vagy, amit megeszel” – szól az eredetileg L.A.Feuerbach-tól származó mondás, aki A Spiritualitás és Materializmus (1863) c. tanulmányában azt vallja, hogy az elfogyasztott étel az ember mentális és lelki állapotára is kihat, rövid és hosszú távon egyaránt. Szóval én már biztonságban vagyok! ???? Köszönöm a Cégüknek (illetve minden egyes Munkatársuknak), hogy finomságaikkal jobbá teszik a napjaimat! További sok sikert, és hozzám hasonlóan maximálisan elégedett ügyfelet kívánok Önöknek!
Móni (II./IV.)
Gratulálok az új weboldalhoz, nagyon jól sikerült! Nagyon tetszik!
Zsuzsa (BUDAPEST VII.)