ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Jófalat
5. hét
január 31 - 04

Amennyiben választ vár kérdésére kérjük, hogy az info@jofalat.hu-ra írjon!

Köszönöm az egész éves munkáját Tibornak, aki az ebédet szállítja! Az ünnepekre rendeltem kolozsvári töltött káposztát, ami nagyon finomra sikerült! BÚÉK a Jófalat Csapatának!
Kiss Ildikó (Budapest XI.,)
Egy hétig rendeltem Önöknél a karácsonyi és újévi ünnepek alatt, és nagyon meg voltam elégedve az étel minőségével, a szállítással és nem utolsósorban a az árral is. Terjeszteni fogom jó hírüket!
jenő (Budapest)
Nagyon jók az árak, az ételek és a kiszállítás is. Tetszik a weboldalon a napi nézet, mert ott látom, hogy mi micsoda.
Péter (Budapest)
Kedves Jófalat Ügyfélszolgálat! Nagyon köszönöm az egész éves lelkiismeretes, kitűnő Munkájukat! Az ételt szállító Zsolt szállításait, az utolsó héten az Őt helyettesítő Kolléganő nagyszerű kézbesítéseit,(és aki az általam hiányosan feljegyzett kapukódot is helyesen megtalálta.) Köszönöm a gazdag választékot,az egyes menük igazán kiváló minőségét!!! Kívánok Mindnyájuknak következő év(ek)re is sok sikert és a nehéznek látszó időre is gondtalan Újévet!!! Szeretettel Tóth Valéria (Szekszárdi u. 15/31.) U.i.: Ha nem okoz gondot, szívesen maradnék a kapukód használatánál.
Valéria (Budapest, Szekszárdi u. 15./31.)
Nagy sikernek tartom, hogy hosszas keresgélés után rátaláltam erre a cégre. Többször próbálkoztam már hasonló cégekkel, de nagy csalódás volt: hiába beszéltük meg, a futár rendre olyan időben érkezett, amikor nem tudtam átvenni, nem volt hajlandó később visszajönni az étellel, jóformán nekem kellett az ő hektikus időbeosztásukhoz alkalmazkodnom. Ráadásul egy magát nevében is egészséges jelzővel ellátott cégtől, olyan narancsmártást kaptam, amit Ági narancsszörpbők készítettek. Teljesen véletlenül találtam rá a Jófalatra, és már a kezdetekenél nagyon pozitívan csalódtam: két címről is érdeklődtem, a futárok és az ügyfélszolgálatos is nagyon segítőkészek voltak, a futárok figyelembe vették az igényeimet és azóta is gördülékenyen, a megbeszéltek szerint megy a kiszállítás. Az ételek sokkal finomabbak, mint más helyeken: ezeket tényleg megeszem, egyet sem kellett még kidobni amiatt, mert nem ízlett, míg korábban ez rendszeres volt. Bőséges a választék, mindennap van több olyan étel, amit szívesen rendelek. Nagyon tetszik, hogy reális fénykép is tartozik az ételekhez. Nem szeretek kisérletezgetni, de van, amikor fotó alapján csak úgy megkívánok valamit, és általában pozitívan csalódom. Ennek eredménye az is, hogy mára a Jófalatnak hála sokkal változatosabban tápálálkozom, többé nem fordul elő, hogy a munkából hazamenet össze-vissza vásárolok mindenféle egészségetelen szart, amit éppen meglátok, mert otthon úgyis készen vár valamilyen finom leves vagy főzelék. Szóval nagyon elégedett vagyok, remélem tudjátok majd tartani ezt a minőséget, sokunknak megváltás ez a vállalkozás.
Rita (Budapest, XI.)