ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Jófalat
27. hét
július 04 - 08

Amennyiben választ vár kérdésére kérjük, hogy az info@jofalat.hu-ra írjon!

Számomra eddig a legeslegjobb étel-rendelős oldal! Ízletesen elkészített, házias ízekhez közelítő ételek, gazdag választék, elfogadható áron! Habár szeretek főzni, időhiány miatt rendelek innen, és nem bántam meg eddig! A futár is nagyon kedves és normális! Ajánlom!!!
András (Budapest)
Nagyon finom, izletes ételt készítenek. A hidegtál 2021-es húsvéti felejthetetlenül finom volt, jó volna ha többször lenne ilyen finom hidegtál. A sonka meg a többi körités!
Erzsébet (Budapest)
Tiszteletem. A mai nap 05 10 Vadas marhasült, házi szalvétagombócot rendeltem.Nem tudom eldönteni,hogy a hús a gombóc vagy a mártás a finomabb !? Valószínű együtt a három.Gratulálok az alkotónak,mert ez nem is kaja hanem alkotás !! Köszönöm. Lassan eszem,hogy tovább tartson !! Legközelebb dupla adagot fogok kérni ! :) Üdv.
József (Pomáz)
Nagyon meg vagyok elégedve, az ételek finomak, az adag megfelelő. Viszont lehetne több rizsliszttel készült étel, sűrítésre az is jó lehetne, mert sokszor csak ezen múlik, hogy gluténmentes ételt ehessünk. A falatszűrő egy csodás találmány, de ha minden gluténos, akkor az én esetemben nem sok értelme van. :) Várom a finom mentes kajákat!!! :D
Gabriella (Gödöllő)
A mai nyugdíjas menü nagyon finom volt!Köszönöm.Isten éltesse a szakácsot!
Anikó (Bp.)