Jófalat
17. hét
április 22 - 27

A JÓFALAT története | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

Miért a Jófalat?

  • az évszakoknak megfelelő, hetente megújuló kínálat (K8)
  • reformételek házias ízvilággal
  • széles menüválaszték, kedvező árak
  • speciális diéták, kórházban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező dietetikusunk szerint
  • korszerű weboldal és rendelési felület:
  • étkezési szokásoknak megfelelő szűrési lehetőség,
  • tápanyagérték minden ételre,
  • ételösszetevők, valamint allergén jellegük jelölése

Falatoztatás történetünk

Cégünk (alapításakor még Tőzsde Ételfutár) 2002 óta fogadja mindazok ételrendelését, akik házhoz szállítással, előre csomagolt készételekkel kívánják rendszeresen biztosítani étkezésüket. A bő évtized alatt azonban szükségessé vált a megújulás, ezért a 2015-ös évtől Jófalat néven, frissebb megjelenéssel, változatosabb kínálattal állunk kedves (éhes) Ügyfeleink rendelkezésére.

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás ütemes fejlődése elsődlegesen a közétkeztetési intézmények megszűnése folytán kialakult, a piacon megjelenő egyedi keresleti sajátosságok, hiányosságok időszerű felismerésének volt köszönhető. Versenyképességünket kiváló, házias konyhánk, és a jó ár-érték arányú szolgáltatásaink határozzák meg. Folyamatosan hajtjuk végre a minőségi fejlesztéseket, hogy Ön ne csak egyszerűen jól lakhasson, hanem általa minőségi élvezethez és elégedettséghez juthasson.

Székhelyünk 2006-ban megvásárolt saját tulajdonú, angyalföldi ingatlanon található, ahol az ételfutár tevékenységet kiszolgáló főzőkonyhánk helyezkedik el a központi irodákkal együtt.

Ételeink az EU higiéniai (HACCP) elvárásoknak megfelelő környezetben és technológiai körülmények között kerülnek előállításra, a termelés folyamatos ellenőrzésével, az élelmiszerbiztonsági előírások maximális betartása mellett.

Választékunk kialakításánál a hagyomány és a megújulás együttesen játszik szerepet: kiszállított ételeink jellegében így visszaköszön az otthon házias ízvilága.
Emellett (figyelembe véve korunk igényét) helyet kapott étlapunkon a korszerű alapanyagokból készülő reform ételkínálat is, így azok is könnyen választhatnak ebédet, akik diétás vagy alakformáló étrendet követnek.

A speciális ételeket keresők számára tej- és tejtermék mentes, valamint csökkentett szénhidráttartalmú fogásokat is étlapunkra tűztünk.

Megrendelőink bizalmát természetes alapanyagból készített minőségi ételekkel, és tisztességes, kiszámítható szolgáltatásokkal nyertük el, amit a jövőben nem csupán megőrizni, de erősíteni is szeretnénk. Célunk az egyre inkább környezettudatos működés. Törekszünk friss, nem félkész alapanyagokból főzni. Minőségi beszállítókkal és kitűnő szakemberekkel dolgozunk.

Ügyfélközpontú működésünkben számunkra az ügyfél az első. Minden vélemény mérvadó, ezért a visszajelzések folyamatos figyelembe vételével cégünk rugalmasan igyekszik kiszolgálni a növekvő igényeket, amelyeket segítőkész, barátságos és kreatív ügyfélszolgálatunk munkatársain keresztül is eljuttathat hozzánk.

Mi elkészítjük Ön helyett, hiszen főzésben otthon vagyunk! Csak dőljön hátra otthon vagy a munkahelyén, és várja ebédszállító futárunkat a különlegesen finom ételeinkkel! Házias ízek korhatár nélkül!

Gondos odafigyeléssel kiválasztott összetevőkből készülő ételeinkkel szeretnénk hozzájárulni egy kényelmes, gondtalan és harmonikus életmódhoz, elősegítve a hagyományos magyar ízekhez fűződő nosztalgiát és a meleg otthon érzését.

Köszönjük tisztelt jelenlegi és leendő Ügyfeleinknek,
hogy naponta a Jófalat ebédrendelés és -kiszállítás szolgáltatását,
valamint házias ízeit választják!