Tálalási mennyiségek
Hagyományos ételek tálalása:
Levesek:
nagy adag: 4,5-5 dl (L1, L2, L3)
kis adag: 2,5-3 dl (L1Z, L2Z, L3Z)
Főzelékek:
nagy adag: 4-5 dl,
kis adag: 2,5-3 dl (F2, F3: 4-4,5 dl, F1:4,5-5 dl, F3Z: 2,5-3 dl)
Egytálételek (AS, K1, K2, K3, K4, K6, K8):
nagy adag: 40-50 dkg,
kicsi: 25-30 dkg, (K1Z, K2Z, K3Z, K4Z)
CH(szénhidrát) kontroll: 30-40 dkg (K7, E6)
Natúr húsok (sütve, főzve): 6-10 dkg (változó sorokban)
Feltétek: 4-6 dkg ,(F3Z), 8-13 dkg (F2, F3)
Rántott húsok, zöldségek:
nagy adag: 14-20 dkg,
kis adag: 8-10 dkg (R sorok)
Köretek:
nagy adag 20-30 dkg,
kis adag: 14-17 dkg (K1, K2, K3, K4, K6, K8)
Wrap, tortilla, burrito: 28-35 dkg (K5 sor)
4 adagos ételek: 900-1000 g
Hidegkonyhai készítmények: (S1, S3, E11): 20-30 dkg
Savanyúságok: 9-13 dkg (S2)
Mártások: 1-2,5 dl
Kiegészítő szószok: 50-120 ml
Meleg desszertek:
nagy adag (D1) 30-45 dkg,
kis adag (D1Z): 14-25 dkg
Sütemények: 13-25 dkg, (D2)
Palacsinta: 2 db:14-30 dkg (D3)
Menük tálalása:
M1 - Árfaló: Leves: 2,5-3 dl, Főétel: 20-30 dkg
M2 - Nyugdíjas: Leves: 2,5-3 dl, Főétel: 25-40 dkg
M3: Leves: 2,5-3 dl, Főétel: 25-30 dkg
M4: Főétel: 25-30 dkg, Desszert: 13-25 dkg
M5: Leves: 2,5-3 dl, Főétel: 30-45 dkg ;
M5 - Szünidő:
Leves: 2,5-3 dl,
Főétel: 20-30 dkg, +1 db müzliszelet/gyümölcs/péksütemény
M6 - Hagyományos CH-kontroll menü:
Leves: 2,5-3 dl, Főétel: 25-40 dkg
M7: Leves: 4,5-5 dl, Főétel: 40-50 dkg
Reform ételek tálalása:
(E sorok ételei, mediterrán és mentes is)
Levesek (E1): 3,5-4 dl
Főzelékek (E3): 3,5-4 dl
Főételek (E2, E3, E5, E9, E8, E10): 30-50 dkg
Reform rántott (E8): Rántott hús/zöldség:8-12 dkg, köret: 20-30 dkg
Fitt-Office 500 (E7): 30-40 dkg, 500 kcal alatt vagy 500 kcal körüli energiatartalom
Vegánfalat (E4): 35-45 dkg
Reform CH-kontroll főétel (E6): 25-40 dkg
Reform sütemények (E12): 16-30 dkg
Reform menük:
Reform menü (EM1): Leves: 3,5-4 dl, Főétel: 30-50 dkg
Reform CH(szénhidrát)-kontroll menü (EM2): Leves: 2,5-4 dl, Főétel: 25-40 dkg
Vegetáriánus menü: (EM3): Leves/főzelék: 3,5-5 dl, Főétel: 35-50 dkg, Desszert: 16-30 dkg