ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Jófalat
39. hét
szeptember 27 - 01

Tálalási mennyiségek

Hagyományos ételek tálalása:

Levesek: 4,5-5 dl
Főzelékek: 4,5 dl
Egytál ételek: 40-50 dkg
Húsok sütve, főzve: 7-14 dkg

Feltétek: 4-10 dkg
Köretek: 20-30 dkg
Hidegkonyhai készítmények: 23 dkg
Mártások: 1-2,5 dl

Sütemények: 10-20 dkg

Meleg desszertek: 40-50 dkg
Savanyúságok: 10-15 dkg
Palacsinta: 2 db

Zóna ebédek tálalása:

Leves: 3 dl
Főétel: 20-30 dkg

Menük tálalása:

M1 - Árfaló: Leves: 3 dl, Főétel: 20-30 dkg
M2 - Nyugdíjas: Leves: 3 dl, Főétel: 30-40 dkg
M3: Leves: 3 dl, Főétel: 20-30 dkg
M4: Főétel: 20-30 dkg, Desszert: 10-20 dkg
M5: Leves: 3 dl, Főétel: 40-45 dkg ; M5-Szünidő: Leves: 3 dl, Főétel: 20-30 dkg, nyalánkság
M7: Leves: 4,5-5 dl, Főétel: 40-45 dkg

Reform ételek tálalása:

Levesek: 4 dl
Sportfalat (E8): 35-45 dkg
Fitt-Office 500 (E7): 30-40 dkg, 500 kcal alatt

Főételek: 30-40 dkg
Meleg desszertek: 20-25 dkg
Hidegkonyhai készítmények: 20-25 dkg

Vegánfalat (E4): 35-45 dkg
Főzelékek: 4 dl
Reform sütemények: 15-20 dkg

Diétás megnevezésű ételek tálalása (50-60 g szénhidrát): Az ételek mennyisége a benne lévő szénhidrát mennyiségétől függ!

Hagyományos CH-kontroll menü - M6: Leves: 3 dl, Főétel: 25-40 dkg
Reform CH-kontroll menü - EM2: Leves: 3-4 dl, Főétel: 30-40 dkg


Hagyományos CH-kontroll főétel - K7: 25-40 dkg
Reform CH-kontroll főétel - E6: 30-40 dkg