Jófalat
50. hét 12. 08. - 12. 13.
50. hét
12. 08. - 12. 13.

Szezonális és tematikus ételeink

Vissza az előző oldalra

Karácsonyi ünnepi menü konyhai bakik nélkül

4 klasszikus hiba a karácsonyi ünnepi menü körül, amiket évről-évre megismétlünk. Pedig ha egyszer felismerjük őket, könnyen elkerülhetnénk őket, hogy fesztelenebb, nyugodtabb és örömtelibb legyen a Karácsony és az ünnepet megelőző napok. Nézzük meg ezeket közelebbről…

Gesztenye: Téli vitaminbomba – Miért ajánlja a Jófalat dietetikusa?

Amint beköszönt a hideg idő több vitamint, ásványi anyagot és energiát igénylünk a téli immunerősítéshez. A gesztenye nem csak finom, de valódi téli vitaminbomba is! Tudta, hogy magas rosttartalmával és antioxidánsokkal támogatja az immunrendszert? Ismerje meg a Jófalat dietetikusának tippjeit és recepteit!

Novemberi néphagyományok a Jófalat konyhájában:

Márton-naphoz számos népi szokás kapcsolódik, amelyek Magyarországon, különösen vidéki területeken még élénken élnek. Az egyik leglátványosabb része az étkezés. Ismerje meg a a Márton-napi liba történetét!

Kapribogyó – A mediterrán diéta sós kincse

A kapribogyó a mediterrán konyha egészséges és ízletes kincse. Kiválóan beilleszthető a mediterrán diétába, és könnyedén elérhető ételrendeléssel a Jófalat egészséges ételkínálatában. Fedezze fel Ön is e sokoldalú növény előnyét!

Háromfogásos szünidei diákmenü a Jófalattól – gondoskodás és szeretet minden falatban

Kényeztesse gyermekét a vakáció alatt is! Háromfogásos diák menü a Jófalattól, amely biztosítja gyermeke számára a változatos és tápláló, no meg a nagyon finom ebédet nap mint nap a nyári szünetben is.