Jófalat
2. hét
január 06 - 11

Gesztenyés, aszalt szilvás csirkecomb

A hideg idő beköszöntével előtérbe kerül a gesztenye, ez a finom, fűszeres illatú olajos mag. Legtöbben a klasszikus gesztenyepüré alkotójaként ismerjük, fogyaszthatjuk sütve önmagában, vagy köretként is, emellett rengeteg sütemény receptjében megtaláljuk. Az ünnepi időszakban tökéletes ízesítője ételeinknek. A töltelék részeként érdemes valamilyen egyéb összetevővel, például aszalt szilvával párosítani az ízletes végeredmény érdekében. A gesztenyét magas rosttartalma, jelentős B-vitamin-, kalcium-, és magnéziumtartalma miatt érdemes beilleszteni táplálkozásunkba, amikor csak lehetőségünk van rá! A Kőszegi-hegységben az őszi időszakban mi is gyűjthetünk szelídgesztenyét kirándulásaink során, valamint a piacon is tudunk magyar gesztenyét vásárolni.

Ha Ön is nagy gesztenyerajongó, ki ne hagyja finom fogásunkat!

Gesztenyével, aszalt szilvával töltött csirkecomb, pirított zöldséges rizsGesztenyével, aszalt szilvával töltött csirkecomb, pirított zöldséges rizs

Gesztenyével, aszalt szilvával töltött csirkecomb

csirkecomb(70.57%), gesztenye(6.14%), aszalt szilva(6.14%), csirkefelsõcomb filé(6.14%), Rusztikus zsemlemorzsa (BÚZALISZT(GLUTÉN), só, élesztő)*, TEJ*, TOJÁS*, vöröshagyma, napraforgó étolaj, grill fûszer, só, petrezselyem, fokhagyma, fekete bors, majoránna

pirított zöldséges rizs

jázminrizs(40.31%), petrezselyem, fejeskáposzta(17.92%), sárgarépa(13.44%), pritamin paprika(13.44%), napraforgó étolaj, bambuszrügy konzerv(bambuszrügy, só, ivóvíz)(4.48%), só

Tápanyagértékek:

Kalória: 952 kcal, Fehérje: 61 g, Zsír: 33 g, Telített: 2 g, Szénhidrát: 101 g, Cukor: 1 g, Só: 3 g,

Tálalási mennyiség:

Gesztenyével, aszalt szilvával töltött csirkecomb: 207-230 g, pirított zöldséges rizs: 225-250 g

Séf ajánlat
2 450Ft
* allergének