Jófalat
9. hét
február 26 - 02

Jófalat répatorta

Karácsony közeledtével sokunknak talán nem a répatorta az, amely először eszébe jut ünnepi süteményként. A második világháború ideje alatt terjedt el készítése, mivel a brit kormány répatermesztésre buzdította a lakosságot. Az alapanyag felhasználása egyre szélesedett, így a süteményekbe is bekerült.

De miért is érdemes ezt a finom eledelt hozzáadni az ünnepi menühöz? Könnyed tésztájában reszelt sárgarépát találunk, amely rosttartalmát is növeli. Ízét viszont semmiképp nem rontja el, sőt, egy kellemes, nem túl édes, könnyed desszert kerül asztalunkra. A hozzáadott diónak köszönhetően ízvilága karácsonyi hangulatot idéz elő. A rá kerülő habos krém pedig tökéletes kiegészítője ennek a különleges, mégis egyszerű süteménynek. A krém készülhet krémsajtból, tejszínből, mascarponéból, a lényeg, hogy egy finom, könnyű habot kapjunk.

Kóstolja meg ön is a Jófalat répatortáját!

Jófalat Répatorta(190 g)Jófalat Répatorta(190 g)

Jófalat Répatorta(190 g)

tejszín növényi (pálmaolaj , TEJFEHÉRJE, emulgeálószer(SZÓJA),*, BÚZALISZT (GLUTÉN)*, mandarin, MASCARPÓNE (TEJ, TEJSZÍN,étkezési sav, citromsav)*, kristálycukor, sárgarépa, napraforgó étolaj, TOJÁS*, porcukor, TEJ*, DIÓ*, só, szódabikarbóna, sütõpor, szegfûszeg

Tápanyagértékek:

Kalória: 750 kcal, Fehérje: 8 g, Zsír: 43 g, Telített: 19 g, Szénhidrát: 82 g, Cukor: 49 g, Só: 0 g,

Tálalási mennyiség:

Jófalat Répatorta(190 g): 171-190 g

Vega
915 Ft
* allergének