Jófalat
38. hét
szeptember 16 - 21

Répatorta JÓFALAT módras

13. hét, CSÜTÖRTÖK - D2 

A Húsvét közeledtével mindannyian izgatottan várjuk az ünnepet és az ahhoz kapcsolódó finomságokat. Az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb könnyű desszert, amely a húsvéti asztalra kerülhet: a répatorta, mely nemcsak ízében különleges, hanem jótékony hatásaival is hódít. Ráadásul a jófalat egyik specialitása, így érdemes kipróbálnia. Akár már most megrendelheti előre, hogy ne csak önnek, hanem családjának is édes pillanatokat szerezhessen!

Jófalat RépatortaJófalat Répatorta

Jófalat Répatorta

tejszín növényi (pálmaolaj , TEJFEHÉRJE, emulgeálószer(SZÓJA),*, BÚZALISZT (GLUTÉN)*, mandarin, MASCARPONE (TEJ, TEJSZÍN,étkezési sav, citromsav)*, kristálycukor, sárgarépa, napraforgó étolaj, TOJÁS*, porcukor, TEJ*, DIÓ*, só, szódabikarbóna, sütõpor, szegfûszeg

Tápanyagértékek:

Kalória: 750 kcal, Fehérje: 8 g, Zsír: 43 g, Telített: 19 g, Szénhidrát: 82 g, Cukor: 49 g, Só: 0 g,

Tálalási mennyiség:

Jófalat Répatorta: 171-190 g

Vega
990 Ft
* allergének