Jófalat
3. hét
január 13 - 18

Répatorta JÓFALAT módras

13. hét, CSÜTÖRTÖK - D2 

A Húsvét közeledtével mindannyian izgatottan várjuk az ünnepet és az ahhoz kapcsolódó finomságokat. Az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb könnyű desszert, amely a húsvéti asztalra kerülhet: a répatorta, mely nemcsak ízében különleges, hanem jótékony hatásaival is hódít. Ráadásul a jófalat egyik specialitása, így érdemes kipróbálnia. Akár már most megrendelheti előre, hogy ne csak önnek, hanem családjának is édes pillanatokat szerezhessen!

Jófalat Répatorta (180g)Jófalat Répatorta (180g)

Jófalat Répatorta (180g)

növényi habkészítmény (víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok 26%(zsír:pálmamag, olaj:napraforgó), cukor 11%, stabilizátor:szorbit, E463, TEJFEHÉRJE, emulgeálószer:E472e, lecitinek(SZÓJA), E472b, só, aromák, színezék:karotinok)*, BÚZALISZT (GLUTÉN)*, mandarin, MASCARPONE (TEJ, TEJSZÍN,étkezési sav, citromsav)*, kristálycukor, sárgarépa(8.90%), napraforgó étolaj, TOJÁS*, porcukor, TEJ*, DIÓ*, só, szódabikarbóna, sütőpor (térfogatnövelő szerek: E500, E450, keményítő), szegfûszeg

Tápanyagértékek:

Kalória: 749 kcal, Fehérje: 8 g, Zsír: 43 g, Telített: 19 g, Szénhidrát: 83 g, Cukor: 49 g, Só: 1 g,

Tálalási mennyiség:

Jófalat Répatorta (180g): 162-180 g

Vega
990Ft
* allergének