Jófalat
17. hét
április 22 - 26

Medvehagymás galuska juhsajt szósszal

A medvehagymás galuska egy ínyenc és hagyományos magyar étel, amely karakteresebb ízvilágot kölcsönöz ad a tavaszi ételeknek. A friss medvehagyma apróra vágva kerül a tésztába, így minden harapásnál érezhetjük az erdei illatokat és ízeket. A medvehagymás galuska különlegességét a juhsajt szósz teszi teljessé. A juhsajt gazdag, krémes állaga és karakteres íze kiválóan harmonizál a friss medvehagymával és a galuskával. A szósz egy könnyed ételt varázsol egy igazi ízorgiává, melyet minden egyes falat után újra és újra élvezni fogunk.

Medvehagymás galuska juhsajt szósszalMedvehagymás galuska juhsajt szósszal

Medvehagymás galuska juhsajt szósszal

BÚZALISZT(GLUTÉN)*(39.61%), TEJ*(21.33%), JUHTÚRÓ (TEJ)*(10.66%), FŐZŐKRÉM (ÍRÓ {TEJ} (70%), Pálmaolaj (15%), Víz, Módosított burgonyakeményítő, Emulgeálószer (poliszorbát 60), Sűrítőanyagok (metil-cellulóz, xantángumi), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok)*, TOJÁS*(6.84%), medvehagyma, napraforgó étolaj, kaliforniai paprika, só, fekete bors, petrezselyem

Tápanyagértékek:

Kalória: 811 kcal, Fehérje: 28 g, Zsír: 33 g, Telített: 3 g, Szénhidrát: 105 g, Cukor: 4 g, Só: 2 g,

Tálalási mennyiség:

Medvehagymás galuska juhsajt szósszal: 459-510 g

VegaSéf ajánlat
1 750Ft
* allergének