Jófalat
3. hét
január 13 - 18

Medvehagymás, zöldséges pulykaragu, fusili tészta

A medvehagyma egy különleges tavaszi zöldség, mely nemcsak ízletes, de rendkívül tápláló is. Az egészséges és fenséges ízű növény számos ételben remekül helytáll, és a vegetáriánus konyha egyik kedvelt alapanyaga. Ebben a receptben a medvehagyma fenséges íze találkozik a tradicionális francia rakott burgonyával, mely egy igazi csemege minden egyes falatban.
Vékonyra szeletelt burgonya, a friss medvehagyma és a krémes besamel mártás alkotja. Az egymásra rétegezett burgonya szeletek közé az apróra vágott medvehagyma kerül, mely különleges aromát és ízt ad az ételnek.

Medvehagymás, zöldséges pulykaragu, fusilli tésztaMedvehagymás, zöldséges pulykaragu, fusilli tészta

Medvehagymás, zöldséges pulykaragu

pulykamell, sárgarépa, medvehagyma, hagyma, zöldborsó, kaliforniai paprika, kukorica, paradicsompüré, napraforgó étolaj, fehérrépa, ZELLER*, só, fokhagyma, petrezselyem, ételízesítõ, fekete bors, majoránna

fusilli tészta

DURUM TÉSZTA (GLUTÉN)*, napraforgó étolaj, kaliforniai paprika, só, petrezselyem

Tápanyagértékek:

Kalória: 515 kcal, Fehérje: 35 g, Zsír: 15 g, Szénhidrát: 56 g, Cukor: 3 g, Só: 3 g,

Tálalási mennyiség:

Medvehagymás, zöldséges pulykaragu: 216-240 g, fusilli tészta: 117-130 g

Séf ajánlat
1 650Ft
* allergének