Jófalat
41. hét
október 07 - 12

Rakott krumpli háziasan

Ha az otthon finom ízeire gondolunk, kinek ugrik be először a rakott krumpli? Nem véletlen, hiszen ezt az egyszerű, de annál tartalmasabb és finomabb ételt szinte mindenki szereti. A rakott burgonya azért is olyan népszerű, mert könnyen elkészíthető, így tökéletes lehet ebédre vagy vacsorára. Az étel laktató és kiadós, így nagyszerű választás lehet hideg téli estéken is. Aranybarna teteje és a szaftos, puha belseje garantáltan megöleli az ízlelőbimbókat, és aki egyszer megkóstolja, gyakran visszatérő vendég lesz az asztalnál. Rengeteg variációja létezik, de mi a „klasszikusra” esküszünk: kolbász, tojás, burgonya, tejföl, másra nincs is szükség!

Rakott burgonya háziasanRakott burgonya háziasan

Rakott burgonya háziasan

TOJÁS*, burgonya, TEJFÖL (TEJ)*, parasztkolbász, napraforgó étolaj, kaliforniai paprika, só, fûszerpaprika, fekete bors, petrezselyem

Tápanyagértékek:

Kalória: 946 kcal, Fehérje: 28 g, Zsír: 61 g, Szénhidrát: 76 g, Cukor: 11 g, Só: 2 g,

Tálalási mennyiség:

Rakott burgonya háziasan: 468-520 g

1 895Ft
* allergének