Jófalat
50. hét
december 09 - 14

Reform rántott csirkemell

Hogyan tehetjük „egészségesebbé” a rántott húst? A panírba liszt helyett zabpehelyliszt került, a zsemlemorzsa pedig teljes kiőrlésű, ezzel is növelve a rosttartalmat. A finomabb ízért pedig egy kis tökmaggal is megszórtuk.

A bulgur (tört búza, törökrizs) a jázminrizsnél roppanósabb, pergősebb állagú, elkészítési ideje viszont hasonló. Magas rosttartalma, vitamin-, és ásványi anyag tartalma miatt kiváló köretféleség. Érdemes arra figyelni, hogy a gabonafélék mellett mindig legyen megfelelő mennyiségű zöldség is tányérunkon, ha köretet választunk!

Kóstolja meg ön is reform rántott ételeinket az E8 sorban!

Tökmagos bundás csirkemell, karottás bulgurTökmagos bundás csirkemell, karottás bulgur

Tökmagos bundás csirkemell

csirkemell(64.11%), TOJÁS*(19.23%), napraforgó étolaj, tökmag(3.85%), teljes kiőrlésű zsemlemorzsa (GLUTÉN)*(2.65%), ZABPEHELYLISZT (GLUTÉN)*(2.47%), só

karottás bulgur

BULGUR (GLUTÉN)*(55.45%), sárgarépa(31.69%), napraforgó étolaj, só

Tápanyagértékek:

Kalória: 685 kcal, Fehérje: 39 g, Zsír: 29 g, Telített: 0 g, Szénhidrát: 56 g, Cukor: 1 g, Só: 6 g,

Tálalási mennyiség:

Tökmagos bundás csirkemell: 117-130 g, karottás bulgur: 207-230 g

Tejmentes
1 590Ft
* allergének