Táplálkozási szakértőink - személyes bemutatkozása
Dietetikusunk : Tengel Judit
Tengel Judit vagyok, a Jófalat dietetikusa.
Dietetikusi diplomámat 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2023-ban a sport-specifikus dietetikai szakember szakirányú továbbképzést végeztem el.
Visszajelzések alapján tudom, a mindennapi főzés a mai felgyorsult világban otthon nehezen megoldható.
Ezért a Jófalatnál azon dolgozom, hogy lehetőség szerint minél több életmódi preferenciát és táplálkozási irányt ki tudjunk szolgálni.
Legyen szó akár szimplán az egészséges életmód követéséről, testtömeg céljai elérésének megkönnyítéséről; vagy a különböző táplálékallergiák, -intoleranciák, netán inzulinrezisztens, vagy cukorbetegség esetén felmerülő kiegyensúlyozott cukormentes étrendről.
Mindezentúl speciális táplálkozást és külön odafigyelést igényelhet még vegetariánusként vagy vegánként, melyhez szintén nehéz a mindennapokban megfelelően választani, ha nem jut idő vagy lehetőség magadnak előre készülni.
A folyamatosan megújuló receptekkel és étlappal bízom benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő egészséges és finom falatokat.
Dietetikusunk: Suba Renáta
Suba Renáta vagyok, a Jófalat dietetikusa.
Dietetikusi diplomámat 2018-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2022-ben a sport-specifikus dietetikai szakember szakirányú továbbképzést is elvégeztem.
A különböző táplálékallergiák, -intoleranciák, inzulinrezisztencia, vagy a cukorbetegség is speciális táplálkozást igényelnek. Vegetariánusként vagy vegánként szintén nehéz a mindennapokban megfelelően választani. A megújult receptekkel és étlappal mindenki megtalálja a számára megfelelő egészséges és finom falatokat.
A Jófalatnál a jövőben is azon dolgozom, hogy minden preferenciát és táplálkozási irányzatot ki tudjunk szolgálni.