Jófalat
40. hét
október 02 - 07

Személyi bemutatkozás

Dietetikusunk: Soós Melinda

„Soós Melinda vagyok, a Jófalat ételfutár dietetikusa.

Diplomámat a 2018-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán. Ezt követően a közétkeztetésben kezdtem dolgozni, főként étlaptervezéssel foglalkozom, különböző ételallergiákkal, intoleranciákkal és diabétesszel élők számára tervezek étrendeket. Ezek mellett 2019-től magánrendelői környezetben is foglalkozom személyre szabott tanácsadással és étrendtervezéssel.

Az így megszerezett tapasztalataimat szeretném kamatoztatni, hogy minél többek számára nyújthassunk kiegyensúlyozott, egészséges és finom falatokat.”

Tóth Gábor
élelmiszer- és táplálkozástudományi szakértő bemutatkozása

„Tóth Gábor vagyok, szakmámat tekintve okleveles élelmiszer-ipari mérnök és táplálkozáskutató. Országszerte előadásokat tartok különböző egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre.
Tevékenységem fő célkitűzése az egészségtudatosság szemléletmódjának elmélyítése, az ok-okozati összefüggések közérthető feltárása, valamint a konkrét gyakorlati elvek közreadása. Az elmúlt években a legtöbb hazai televízió és rádiócsatornán alkalmam volt megjelenni.”