ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Jófalat
27. hét
július 04 - 08

Személyi bemutatkozás

Dietetikusunk: Elek Attiláné Katalin

Elek Attiláné vagyok, a Jófalat ételfutár dietetikusaként mutatkozom be.
Több évtizedes, kórházban szerzett szakmai tapasztalatomat szeretném kamatoztatni, részben az egészséges táplálkozás népszerűsítésében, másrészt speciális diéták összeállításában.

A szénhidrát csökkentett ételeinket keresse az M6, K7, valamint reform EM2, E6, a Tej- és tejtermék mentes fogásokat pedig az E5 sorokban.

Kérdéseiket a dietetikus@jofalat.hu e-mail címre várom.

Tóth Gábor
élelmiszer- és táplálkozástudományi szakértő bemutatkozása

„Tóth Gábor vagyok, szakmámat tekintve okleveles élelmiszer-ipari mérnök és táplálkozáskutató. Országszerte előadásokat tartok különböző egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre.
Tevékenységem fő célkitűzése az egészségtudatosság szemléletmódjának elmélyítése, az ok-okozati összefüggések közérthető feltárása, valamint a konkrét gyakorlati elvek közreadása. Az elmúlt években a legtöbb hazai televízió és rádiócsatornán alkalmam volt megjelenni.”

A Vegánfalat ételajánlóját Életmód rovatunkban olvashatja.

A Tóth Gábor segítségével bevezetésre került Vegánfalat ételsor (E4 jelöléssel) fokozatos reformot valósít meg: lépésről lépésre szeretné bevezetni a kedves Falatozót az egészségtudatos, növényi alapú étkezés izgalmas mélységeibe. Nem kíván mindent egy csapásra megváltoztatni, de szeretne újat, értékeset, hasznosat adni hétről hétre. Mindezt úgy, hogy tiszteletben tartja a hagyományos ételeket kedvelők ízlésvilágát, egyben mindig egy kis újat csempészve az ételekbe.
Lényeges szempont az összeállításkor a komplettálás, vagyis az egyes nyersanyagok egymást kiegészítő jellege a tápérték terén.