Jófalat
30. hét
július 22 - 27

Táplálkozási szakértőink - személyes bemutatkozása

Dietetikusunk: Suba Renáta 

Suba Renáta vagyok, a Jófalat dietetikusa.

Dietetikusi diplomámat 2018-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2022-ben a sport-specifikus dietetikai szakember szakirányú továbbképzést is elvégeztem.

A különböző táplálékallergiák, -intoleranciák, inzulinrezisztencia, vagy a cukorbetegség is speciális táplálkozást igényelnek. Vegetariánusként vagy vegánként szintén nehéz a mindennapokban megfelelően választani. A megújult receptekkel és étlappal mindenki megtalálja a számára megfelelő egészséges és finom falatokat.

A Jófalatnál a jövőben is azon dolgozom, hogy minden preferenciát és táplálkozási irányzatot ki tudjunk szolgálni.

Tóth Gábor
élelmiszer- és táplálkozástudományi szakértő bemutatkozása

„Tóth Gábor vagyok, szakmámat tekintve okleveles élelmiszer-ipari mérnök és táplálkozáskutató. Országszerte előadásokat tartok különböző egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre.
Tevékenységem fő célkitűzése az egészségtudatosság szemléletmódjának elmélyítése, az ok-okozati összefüggések közérthető feltárása, valamint a konkrét gyakorlati elvek közreadása. Az elmúlt években a legtöbb hazai televízió és rádiócsatornán alkalmam volt megjelenni.”