Jófalat
31. hét
július 29 - 03

Juhtúrós sztrapacska

A juhtúrós sztrapacska egy hagyományos és ízletes étel, amely a közép-európai konyhában rendkívül népszerű. Az alapja a (nokedli) tészta, amelyet reszelt burgonyából és lisztből gyúrva szaggatnak, így kapva meg a sztrapacska jellegzetes állagát. A tészta mellett a juhtúró a másik fő összetevő. A juhtúró gazdag, krémes és enyhén sós ízű, ami kiválóan harmonizál a tésztával. Magas kalcium-, és D-vitamin tartalma a csontok és fogak egészségéhez is hozzájárul.  A sztrapacska elkészítése során a tészta tetejére tejföl, juhtúró és sült szalonna kerül. Eredményként nemcsak finom, de tápláló étel készül, mely ideális választás egy fárasztó nap után.

Válassza ön is a juhtúrós sztrapacskát étlapunk kínálatából!

Sztrapacska savanyú káposztávalSztrapacska savanyú káposztával

Sztrapacska savanyú káposztával

BÚZALISZT(GLUTÉN)*, TEJFÖL (TEJ)*, savanyú káposzta, szalonna, burgonya, JUHTÚRÓ (TEJ)*, TOJÁS*, TÚRÓ (TEJ)*

Tápanyagértékek:

Kalória: 1215 kcal, Fehérje: 36 g, Zsír: 79 g, Telített: 18 g, Szénhidrát: 98 g, Cukor: 3 g, Só: 1 g,

Tálalási mennyiség:

Sztrapacska savanyú káposztával: 459-510 g

1 420 Ft
* allergének