Jófalat
17. hét
április 22 - 27

Friss hírek és tudnivalók | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

Vissza az előző oldalra

Az étkezés öröme a munkahelyen is | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

Valljuk be, hogy mindannyian várjuk az ebédidőt, amikor egy picit megpihenhetünk a munkanap forgatagában. Egy kicsit kiszellőztethetjük a tennivalóktól zsongó fejünket, és nyugodtan elfogyaszthatjuk az ebédünket.

Válasszon minket, hogy az étkezés valóban egy kis kikapcsolódás lehessen a munkaórák között!

Rendeljen tőlünk, így nem kell előre terveznie (bevásárolnia, főznie), és nem szükséges aznap magával cipelnie az ételhordó dobozokat sem!

E7 jelzésű Fitt-Office 500 elnevezésű sorunkat azzal a céllal újítottuk meg és alkottunk új ételeket, hogy azok is megtalálhassák kedvencüket, akik ülőmunka mellett törődnek egészségükkel, és meg szeretnék őrizni vonalaikat. Ebből a sorból választva minden munkanapra találhat egy ízletes, dietetikusunk által összeállított, 500 kcal alatti falatozni valót!

Akik a múltban azért választották Súlycsökkentő sorunkat, mert fontos számukra a fittség, és diétás vagy alakformáló étrendet követnek, azok számára ez a sor változatlanul segítséget nyújthat.

Rendeljen, majd dőljön hátra a munkahelyén, és várja ebédszállító futárunkat a különlegesen finom ételeinkkel! Házias ízek korhatár és munkahelyi beosztásokra való tekintet nélkül!