Jófalat
50. hét
december 09 - 14

Andalúz sertésborda, párolt rizs | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

A spanyol konyha lelke a rusztikus, házias jellegéből bontakozik ki. A mai napig érződik a letisztultság, és a természetközeliség az ételekben. A titka leginkább, hogy jó minőségű, karakteres alapanyagok és a fűszerezésben rejlik. Többek között történelmi gyökerei vannak annak, hogy a disznó igen népszerű. A spanyol konyhának főleg római, mór, és zsidó gyökerei vannak. A mórok rendkívül nagy hatással voltak Spanyolországra, és néhány mór ételt még ma is fogyasztanak. A délspanyol konyha gasztronómiai különlegességeit idézi az Andalúz sertésborda, párolt rizzsel.

Rendeljen ételt még ma és élvezze a kulináris ételeket! Bízza ránk a különleges ételek elkészítését és élvezze szabadidejét!

Andalúz sertésborda, párolt rizsAndalúz sertésborda, párolt rizs

Andalúz sertésborda

sertéskaraj, cukkini, gomba, paradicsom, napraforgó étolaj, hagyma, só, fokhagyma, bazsalikom, fekete bors

párolt rizs

jázminrizs, napraforgó étolaj, só

Tápanyagértékek:

Kalória: 681 kcal, Fehérje: 36 g, Zsír: 25 g, Szénhidrát: 76 g, Cukor: 2 g, Só: 3 g,

Tálalási mennyiség:

Andalúz sertésborda: 171-190 g, párolt rizs: 225-250 g

TejmentesGombaSéf ajánlat
1 660Ft
* allergének