Jófalat
13. hét
március 24 - 29

Andalúz sertésborda, párolt rizs | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

A spanyol konyha lelke a rusztikus, házias jellegéből bontakozik ki. A mai napig érződik a letisztultság, és a természetközeliség az ételekben. A titka leginkább, hogy jó minőségű, karakteres alapanyagok és a fűszerezésben rejlik. Többek között történelmi gyökerei vannak annak, hogy a disznó igen népszerű. A spanyol konyhának főleg római, mór, és zsidó gyökerei vannak. A mórok rendkívül nagy hatással voltak Spanyolországra, és néhány mór ételt még ma is fogyasztanak. A délspanyol konyha gasztronómiai különlegességeit idézi az Andalúz sertésborda, párolt rizzsel.

Rendeljen ételt még ma és élvezze a kulináris ételeket! Bízza ránk a különleges ételek elkészítését és élvezze szabadidejét!

Andalúz sertésborda, rizsAndalúz sertésborda, rizs

Andalúz sertésborda

sertéskaraj(47.31%), cukkini(15.77%), csiperke gomba (15.77%), paradicsom(11.83%), napraforgó étolaj, vöröshagyma, só, bazsalikom, fokhagyma, fekete bors

rizs

jázminrizs(92.31%), napraforgó étolaj, só(1.54%)

Tápanyagértékek:

Kalória: 681 kcal, Fehérje: 36 g, Zsír: 25 g, Szénhidrát: 76 g, Cukor: 2 g, Só: 3 g,

Tálalási mennyiség:

Andalúz sertésborda: 171-190 g, rizs: 225-250 g

TejmentesGombaSéf ajánlat
1 710Ft
* allergének