Jófalat
3. hét
január 13 - 18

Aranygaluska - igazi magyar édesség

Mi teszi olyan finommá az aranygaluskát? Ez az édes fogás, melyet magyar konyha különlegességként ismer, igazi csemege, amely ötvözi az aranyló, sütőben sült galuskák zamatos ízét a vanília illatú, selymes sodóval. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet, legyen az ünnepi vacsora vagy egy egyszerű hétköznapi desszert. A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik az ízét, és egy harapás azonnal visszarepít bennünket a múltba. A galuska megnevezés kelt tésztát takar, amelyeket gombócokká szaggatva sütnek ki, arra kerül a finom, diós-cukros szórat, tálaláskor pedig a vaníliasodó. Elkészítése időigényes, ha ön csak élvezni szeretné a finom falatokat, rendelje meg kínálatunkból!

Aranygaluska vaníliaöntet (360g)Aranygaluska vaníliaöntet (360g)

Aranygaluska vaníliaöntet (360g)

BÚZALISZT (GLUTÉN)*(28.08%), kristálycukor(24.80%), TEJ*(13.91%), DIÓPÓTLÓ (BÚZACSÍRA(GLUTÉN), napraforgómagbél, cukor, aromák)*, TEJ*, margarin (pálmaolaj, repceolaj, kókuszolaj, víz, emulgeáloszerek), DIÓ (DIÓFÉLÉK)*, vaníliás pudingpor (Kukoricakeményítő, Étkezési só, Aroma, Színezék (karotinok))(3.21%), napraforgó étolaj, TOJÁSSÁRGÁJA lé (TOJÁSsárgája lé, étkezési sav:citromsav 0, 5%, tartósítószer:K-szorbát 0, 3%)*, élesztõ, só, ételszínezék, ételszínezék

Tápanyagértékek:

Kalória: 1060 kcal, Fehérje: 24 g, Zsír: 41 g, Telített: 8 g, Szénhidrát: 157 g, Cukor: 73 g, Só: 1 g,

Tálalási mennyiség:

Aranygaluska vaníliaöntet (360g): 324-360 g

Vega
1 320Ft
* allergének