Jófalat
31. hét
július 29 - 03

Aranygaluska - igazi magyar édesség

Mi teszi olyan finommá az aranygaluskát? Ez az édes fogás, melyet magyar konyha különlegességként ismer, igazi csemege, amely ötvözi az aranyló, sütőben sült galuskák zamatos ízét a vanília illatú, selymes sodóval. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet, legyen az ünnepi vacsora vagy egy egyszerű hétköznapi desszert. A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik az ízét, és egy harapás azonnal visszarepít bennünket a múltba. A galuska megnevezés kelt tésztát takar, amelyeket gombócokká szaggatva sütnek ki, arra kerül a finom, diós-cukros szórat, tálaláskor pedig a vaníliasodó. Elkészítése időigényes, ha ön csak élvezni szeretné a finom falatokat, rendelje meg kínálatunkból!

Rendelhető
Aranygaluska vaníliaöntetAranygaluska vaníliaöntet

Aranygaluska vaníliaöntet

BÚZALISZT (GLUTÉN)*, kristálycukor, TEJ*, DEJÓ*, TEJ*, margarin (pálmaolaj, repceolaj, kókuszolaj, víz, emulgeáloszerek), DIÓ (DIÓFÉLÉK)**, vaníliás pudingpor, napraforgó étolaj, TOJÁSSÁRGÁJA*, élesztõ, só, ételszínezék, ételszínezék

Tápanyagértékek:

Kalória: 1060 kcal, Fehérje: 24 g, Zsír: 41 g, Telített: 8 g, Szénhidrát: 156 g, Cukor: 73 g, Só: 1 g,

Tálalási mennyiség:

Aranygaluska vaníliaöntet: 324-360 g

Vega
1 120 Ft
* allergének