Jófalat
13. hét
március 24 - 29

Aszalt gyümölcsök 12. héten


(12. hét, március 17-22.)

🍇 Miért jó aszalt gyümölcsöt fogyasztani? 

Kényeztesse ízlelőbimbóit és támogassa egészségét aszalt gyümölcseinkkel! Ezek a természetes finomságok koncentráltan tartalmazzák a friss gyümölcsök értékes tápanyagait, így igazi vitamin- és ásványianyagbombák. Magas rosttartalma elősegíti az emésztést, valamint erősíti az immunrendszert is magas antioxidáns tartalma miatt. 

Az aszalt gyümölcs bármikor tökéletes választás lehet egy kis nassolásra is. 

Pulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval, burgonyapüréPulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval, burgonyapüré

Pulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval

pulyka felsőcombfilé(64.68%), aszalt szilva(14.37%), szilva gyümölcsíz (szilvavelő, glükóz-fruktózszörp, zselésítőanyag(pektin),étkezési sav(citromsav), tartósítószer(E202), aroma, színezék(ammónium-szulfitos karamell), napraforgó étolaj, kristálycukor, vörösbor(3.59%), kukorica keményítõ, sültcsirke fûszer, só, petrezselyem, fahéj, szegfûszeg

burgonyapüré

burgonya(70.39%), TEJ*(22.23%), margarin (pálmaolaj, repceolaj, kókuszolaj, víz, emulgeáloszerek), só, burgonyapehely (száríott burgonya 99%, emulgeálószer: E471)(0.80%), kurkuma

Tápanyagértékek:

Kalória: 936 kcal, Fehérje: 49 g, Zsír: 31 g, Telített: 7 g, Szénhidrát: 113 g, Cukor: 23 g, Só: 12 g,

Tálalási mennyiség:

Pulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval: 180-200 g, burgonyapüré: 279-310 g

Séf ajánlat
2 340Ft
* allergének