Jófalat
39. hét
szeptember 22 - 27

Aszalt gyümölcsök 12. héten


(12. hét, március 17-22.)

🍇 Miért jó aszalt gyümölcsöt fogyasztani? 

Kényeztesse ízlelőbimbóit és támogassa egészségét aszalt gyümölcseinkkel! Ezek a természetes finomságok koncentráltan tartalmazzák a friss gyümölcsök értékes tápanyagait, így igazi vitamin- és ásványianyagbombák. Magas rosttartalma elősegíti az emésztést, valamint erősíti az immunrendszert is magas antioxidáns tartalma miatt. 

Az aszalt gyümölcs bármikor tökéletes választás lehet egy kis nassolásra is. 

Pulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval, burgonyapüréPulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval, burgonyapüré

Pulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval

pulyka felsőcombfilé(64.68%), aszalt szilva (szilva, napraforgó olaj, tartósítószer:E202)(14.37%), szilva gyümölcsíz (szilvavelő, glükóz-fruktózszörp, zselésítőanyag(pektin),étkezési sav(citromsav), tartósítószer(E202), aroma, színezék(ammónium-szulfitos karamell), napraforgó étolaj, kristálycukor, vörösbor(3.59%), kukorica keményítõ, sültcsirke fűszer (Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, kukorica keményítő, fokhagyma, bors, majoranna, rozmaring), só, petrezselyem, fahéj, szegfûszeg

burgonyapüré

burgonya(70.39%), TEJ*(22.23%), margarin (pálmaolaj, repceolaj, kókuszolaj, víz, emulgeáloszerek), só, burgonyapehely (száríott burgonya 99%, emulgeálószer: E471)(0.80%), kurkuma

Tápanyagértékek:

Kalória: 948 kcal, Fehérje: 49 g, Zsír: 31 g, Telített: 7 g, Szénhidrát: 112 g, Cukor: 39 g, Só: 12.00 g,

Tálalási mennyiség:

Pulykasült vörösboros, aszalt szilvás raguval: 180-200 g, burgonyapüré: 279-310 g

Séf ajánlat
2 340Ft
* allergének