Céklás ételeinket 10. héten!
Miért érdemes céklát fogyasztani?
A cékla fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár, ezért érdemes beépíteni az étrendbe. Májtisztító hatásával segíti a méregtelenítést, vérnyomáscsökkentő tulajdonsága pedig hozzájárul a keringési rendszer egészségéhez. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ezért kiváló immunerősítő. Fenséges zamatával levesekben, salátákban és főételekben egyaránt különleges ízélményt nyújt. Érdemes beépíteni az étrendünkbe a jótékony hatásai miatt.
A céklás ételek elkészítése sok fejtörést okozhat, de mi a Jófalatnál gondoskodunk róla, hogy a cékla elkészítésének minden nehézségét levegyük a válláról.
🍽️ Milyen ételeket készítünk a héten?
- Mascraponés céklafőzelék, stefánia vagdalt
- Borscs leves
- Tejszínes céklás füstölt sonkás tagliatelle
- Rántott csirkemell, Majonézes céklasaláta
- Fűszeres céklarizottó kecskesajttal
