Fogja ki a legjobb Halas fogásokat a Jófalat kínálatából!
(42. hét, október 13-18.)
Ismerős az érzés, amikor a karácsonyi konyhát átjárja a halászlé gőze és a sült ponty illata tölti be a levegőt. Egészen varázslatos!
De várjunk csak! Miért csak az ünnepekkor ennénk halat?
A hal íze, könnyedsége és egészsége nemcsak az ünnepé. Mi lenne, ha ezt a különleges élményt bármely nap átélhetnénk? Friss, ízletes és könnyed fogások, amelyek egyszerre idézik a régi emlékeket és nyújtanak egészen új ízélményt.
Ne hagyja elúszni a finom falatokat! Rendelje meg most!
Íme HALlatlaul finom fogásaink:
- Bakonyi harcsaragu galuskával
- Hekktörzs párolt rizzsel
- Tőkehalcsíkok Orly módra, rizzsel és cékla tzatzikivel
- Rácponty lecsós-tejfölös burgonyával
- Indiai halas curry kuszkusszal
- Halászlé
Ne HALogassa tovább! Rendeljen most a Jófalat Halas kínálatából!
3+1 érdekesség a halról
- Omega-3 bomba: jót tesz a szívnek, az agynak és az ízületeknek
- Sokoldalú konyhai csoda: grillezve, sütve, párolva, levesben, sushiban vagy akár szendvicsként – sosem unalmas
- Könnyen emészthető, mégis laktató: teljes értékű fehérje, mégis könnyed fogás
+1 A szerencse jelképe: A magyar néphagyományokban a hal a bőséget és szerencsét jelképezte.

Még nem regisztrált?
Ne maradjon le az igazán JÓfalatokról! Csatlakozzon Ön is!