Jófalat
3. hét
január 13 - 18

Galíciai csirkeragu, párolt rizs | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

A Galíciai csirkeragu a spanyol konyha egyik ikonikus fogása, melyben a zsálya és a vörösboros ragu izgalmas ízharmóniát alkot. A vörösbor pikánssá, a zsálya pedig különlegessé teszi ezt a ragut. A zsálya segíti az emésztést, csökkenti a felfúvódást, hormonháztartást szabályozó hatású. Ez a csirkés fogás nemcsak ínycsiklandó, de hagyományokra és történelmi gyökerekre is visszatekint a spanyol gasztronómia hagyományaiban. A JÓFALAT galíciai csirkeragu a párolt rizs körettel kísért étele kulináris élményt nyújt. Ne habozzon kipróbálni ezt az egyszerű, de rendkívül ízletes szezonális ételt.

A gombra kattintva vagy lejjebb görgetve egyszerűen és gyorsan beteheti a kosárba ezt a spanyol fűszerezésű ételt

Galíciai csirkeragu (zsályás, zöldséges, vörösboros ragu), párolt rizsGalíciai csirkeragu (zsályás, zöldséges, vörösboros ragu), párolt rizs

Galíciai csirkeragu (zsályás, zöldséges, vörösboros ragu)

csirkemell, vörösbab konzerv(vörösbab, ivóvíz, só), sárgarépa, bacon, napraforgó étolaj, vörösbor, gyöngyhagyma, paradicsompüré, kukorica keményítõ, petrezselyem, fokhagyma, só, sültcsirke fûszer, zsálya, fekete bors

párolt rizs

jázminrizs, napraforgó étolaj, só

Tápanyagértékek:

Kalória: 737 kcal, Fehérje: 45 g, Zsír: 21 g, Telített: 1 g, Szénhidrát: 88 g, Cukor: 1 g, Só: 3 g,

Tálalási mennyiség:

Galíciai csirkeragu (zsályás, zöldséges, vörösboros ragu): 234-260 g, párolt rizs: 225-250 g

TejmentesSéf ajánlat
1 650Ft
* allergének