Gyümölcsöző hét - Éljen a sárgabarack szezon!
(29. hét, július 14-19.)
Elérkezett a sárgabarack szezonja – ez a lédús, illatos nyári gyümölcs nem csupán finom, de szervezetünk számára is igazi kincs. A Jófalat sárgabarackos hetében minőségi szezonális alapanyagokkal várjuk Önöket. A friss sárgabarack kiválóan illik húsok mellé, különleges köretként, de persze ellenállhatatlan édességek is készülhetnek belőle. Használja ki a nyár adta lehetőségeket és fedezze fel, mi mindenre jó ez a mennyei gyümölcs!
Ez a hét csak egyszer jön el az évben – ne maradjon le a sárgabarackos különlegességekről!
🍑 Miért érdemes sárgabarackot fogyasztani?
- A-vitaminban gazdag: Támogatja a látást, a bőr egészségét és a sejtek megújulását.
- Immunerősítő hatású: C-vitamin-tartalmával hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhez.
- Segíti az emésztést: Magas rosttartalma miatt serkenti a bélműködést.
- Támogatja a szív egészségét: Káliumtartalma segíthet szabályozni a vérnyomást és csökkenteni a szívbetegségek kockázatát.
- Alacsony kalóriatartalmú: Kiváló választás diétázóknak és egészségtudatos étrendet követőknek, hiszen kevés kalóriát tartalmaz, mégis laktató és tápláló (forrás: Házipatika).
🍑 Milyen ételekkel várjuk a héten? - Barackos fogásaink egész hétre csak július 11-ig rendelhetők!
- Sült csirkecomb, chilis, sárgabarack püré, kuszkusz
- Csirkemell almás-sárgabarackos szószban, főtt burgonya
- Sárgabarackos, sajttal sült csirkemell, párolt rizs
- Grillezett csirkecombfilé gyömbéres sárgabarackszósszal, párolt rizs, duchess burgonya
- Füstölt sajtos csirkepogácsa, mézes sárgabarackkal, párolt rizs

Még nem regisztrált? Ne maradjon le az idény legfinomabb falatjairól és az exkluzív akciókról!
Regisztráljon most, és elsőként értesülhet a következő szezonális hetek kínálatáról is!