Házi disznótoros lilakáposztával
A disznóvágás ma már közel sem annyira népszerű, mint régen volt. A tél és a hideg megérkezésével összegyűlt az egész család, és egy napot szenteltek arra, hogy az év során nevelgetett sertést közösen feldolgozzák. Az egész napos evés-ivás már-már hungarikum, a reggeli pálinkával, a hurka-kolbász sütésével, amelynek eredményeképp rengeteg hús és feldolgozott áru készült az egész család részére. Napjainkban irodai csapatépítőként is előfordul a disznótor, amely során egy hentes vezetésével tud a csapat besegíteni az apróbb feladatoknál. A hurka készülhet véresen vagy májasan, a fűszerezés mindig a hentes szájíze szerint készül, a végeredmény pedig általában egy jóllakott társaság. A disznótor legkedveltebb fogása a frissen sült hurka és kolbász. Most nem kell osztozkodnia, nálunk véres, és májas hurkát is talál! Rendelje meg a disznótoros fogásunkat az 52. hétre!