Jófalat
9. hét
február 26 - 02

Házi kocsonya csülökkel és füstölt hússal

Talán az egyik legmegosztóbb tradícionális ételünk a kocsonya. A sertés csontos, bőrkés részeit is felhasználó étel azonban pozitív élettani hatásokat is okozhat. Ezen összetevők magas kollagéntartalmának köszönhetően kapja a zselés, remegős állagát ételünk a hosszadalmas főzés után. A kifőtt kollagén pedig az ízületeinkre, hajunkra, körmünkre is kedvező hatást gyakorolhat. A tradícionális kocsonya a zero waste jegyében is készült: így ténylegesen a sertés minden porcikája felhasználásra került, nem dobtak ki semmit. A füstölt áruk, fűszerek, mind-mind hozzájárulnak a tökéletes kocsonya élményhez. Az ünnepi időszak környékén sokan nagyüzemi gyártásba kezdenek, ami idő-, és energiaigényes folyamat. Ha ön csak a végeredményt élvezné, rendelje meg a kocsonyát kínálatunkból!

Házi kocsonya csülökkel és füstölt hússalHázi kocsonya csülökkel és füstölt hússal

Házi kocsonya csülökkel és füstölt hússal

sertés börke, füstölt sertéscsülök, sertéshús, sertés csülök, hagyma, zselatin, fokhagyma, fehérrépa, sárgarépa, só, húsleves-ízesítő(TOJÁS, ZELLER)*, fekete bors

Tápanyagértékek:

Kalória: 1040 kcal, Fehérje: 95 g, Zsír: 70 g, Telített: 7 g, Szénhidrát: 4 g, Cukor: 1 g, Só: 5 g,

Tálalási mennyiség:

Házi kocsonya csülökkel és füstölt hússal: 450-500 g

TejmentesSéf ajánlat
1 795 Ft
* allergének