Házi kocsonya csülökkel
Talán az egyik legmegosztóbb tradícionális ételünk a kocsonya. A sertés csontos, bőrkés részeit is felhasználó étel azonban pozitív élettani hatásokat is okozhat. Ezen összetevők magas kollagéntartalmának köszönhetően kapja a zselés, remegős állagát ételünk a hosszadalmas főzés után. A kifőtt kollagén pedig az ízületeinkre, hajunkra, körmünkre is kedvező hatást gyakorolhat. A tradícionális kocsonya a zero waste jegyében is készült: így ténylegesen a sertés minden porcikája felhasználásra került, nem dobtak ki semmit. A füstölt áruk, fűszerek, mind-mind hozzájárulnak a tökéletes kocsonya élményhez. Az ünnepi időszak környékén sokan nagyüzemi gyártásba kezdenek, ami idő-, és energiaigényes folyamat. Ha ön csak a végeredményt élvezné, rendelje meg a kocsonyát kínálatunkból!