Jófalat
2. hét
január 06 - 11

"Vadat, halat s mi jó falat!"

Jellegéből adódóan a vadhús az egyik legegészségesebb húsfajta.

Különleges ízletessége mellett zsírban szegény, magas tápértékű fehérjéket, értékes vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz.

A vadak húsa száraz, rostos, ezért előkészítése több időt vesz igénybe: a hús még a bőrben történő puhítása, nyúzás, hús tisztítása, fűszerezés és pácolás.

A vadételekhez illő fűszerek közé tartozik a bazsalikom, borókabogyó, kakukkfű, koriander, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony.

Megvadult fogásainkat a K8 sorból cserkészheti be!

Sikeres vadászatot!

Stroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár), rizsStroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár), rizs

Stroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár)

szarvashús(46.18%), csiperke gomba (16.49%), CSEMEGE UBORKA(MUSTÁRMAG)*(6.60%), vöröshagyma, TEJFÖL (TEJ)*, NÖVÉNYI TEJSZÍN (ÍRÓ {TEJ} (70%), Pálmaolaj (15%), Víz, Módosított burgonyakeményítő, Emulgeálószer (poliszorbát 60), Sűrítőanyagok (metil-cellulóz, xantángumi), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok)*, ketchup(ivóvíz, sűrített paradicsom, cukor, módosított kukoricakeményítő, ecetsav,étkezési só, citromsav, nátrium-benzoát, aroma)), sertés kenyérszalonna(3.30%), MUSTÁR (ivóvíz, MUSTÁRMAG, ecetsav, cukor, étkezési só, fűszerek, kálium-szorbát)*(2.88%), fehérbor (SZULFIT)*, BÚZALISZT(GLUTÉN)*, só, kristálycukor, fekete bors

rizs

jázminrizs(79.99%), napraforgó étolaj, só(5.12%)

Tápanyagértékek:

Kalória: 822 kcal, Fehérje: 42 g, Zsír: 35 g, Telített: 4 g, Szénhidrát: 82 g, Cukor: 5 g, Só: 7 g,

Tálalási mennyiség:

Stroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár): 270-300 g, rizs: 225-250 g

GombaSéf ajánlat
2 150Ft
* allergének