Jófalat
6. hét
február 03 - 08

Vadas ízek hete!

(6. hét, február 03-09.)

A vadhús magas fehérjetartalmú, zsírban szegény, ugyanakkor tele van értékes ásványi anyagokkal és vitaminokkal, amelyek energiát és vitalitást adnak a hétköznapokra. Heti ajánlatunkban változatos vadételekkel készültünk, hogy Ön is átélhesse a természet ízeinek harmóniáját! 

🦌 Fedezze fel a természet ízeit séfünk egyedi vadételeivel, és varázsoljon különleges pillanatokat az asztalhoz ezen a héten! 

  • Mandarinos vadragu párolt rizzsel
  • Szarvasgulyás házi csipetkével
  • Erdei gyümölcsös vadragu főtt burgonyával
  • Szarvaspaprikás galuskával
  • Stroganoff vadragu párolt rizzsel

A vadas ételek otthoni elkészítése időigényes és precíz előkészítést igényel. Ingyenes házhozszállítással séfünk gondoskodik a tökéletes ízekről, így Önnek csak az élvezet marad.

Rendelhető
Stroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár), rizsStroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár), rizs

Stroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár)

szarvashús(46.18%), csiperke gomba (16.49%), CSEMEGE UBORKA(MUSTÁRMAG)*(6.60%), vöröshagyma, TEJFÖL (TEJ)*, NÖVÉNYI TEJSZÍN (ÍRÓ {TEJ} (70%), Pálmaolaj (15%), Víz, Módosított burgonyakeményítő, Emulgeálószer (poliszorbát 60), Sűrítőanyagok (metil-cellulóz, xantángumi), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrátok)*, ketchup(ivóvíz, sűrített paradicsom, cukor, módosított kukoricakeményítő, ecetsav,étkezési só, citromsav, nátrium-benzoát, aroma)), sertés kenyérszalonna(3.30%), MUSTÁR (ivóvíz, MUSTÁRMAG, ecetsav, cukor, étkezési só, fűszerek, kálium-szorbát)*(2.88%), fehérbor (SZULFIT)*, BÚZALISZT(GLUTÉN)*, só, kristálycukor, fekete bors

rizs

jázminrizs(79.99%), napraforgó étolaj, só(5.12%)

Tápanyagértékek:

Kalória: 822 kcal, Fehérje: 42 g, Zsír: 35 g, Telített: 4 g, Szénhidrát: 82 g, Cukor: 5 g, Só: 7 g,

Tálalási mennyiség:

Stroganoff vadragu (szalonna, uborka, gomba, tejszín, mustár): 270-300 g, rizs: 225-250 g

GombaSéf ajánlat
2 190Ft
* allergének