Jófalat
20. hét
május 13 - 18

Spanyolos ételeink a 18. héten | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

Különleges spanyol ételeink szezonális zöldségekből

Spanyolország számos régiója sajátos jellegzetes gasztronómiai stílussal rendelkezik. Az egyes spanyol városokban különböző jellegű ételeket találhatunk. Ételeik főképpen az aromás fűszerekre, a friss zöldségekre és a sokféle halra, tenger gyümölcseire épülnek. Kiváltképp népszerűek a szárnyasokból készült ételeik is, melyeket fokhagymával és szerecsendióval ízesítenek. A népszerű alapanyagok közé tartozik a sertés, burgonya, paprika, paradicsom és a bab is. Konyhájuk híres a gazdag ízekről és a karakteres ételekről, melyeket friss és szezonális alapanyagok felhasználásával készítenek. Fedezze fel velünk a spanyolos fogások világát, melyekben az ízek és a textúrák tökéletes harmóniája jellemző.

Andalúz sertésborda, párolt rizsAndalúz sertésborda, párolt rizs

Andalúz sertésborda

sertéskaraj, cukkini, gomba, paradicsom, napraforgó étolaj, hagyma, só, fokhagyma, bazsalikom, fekete bors

párolt rizs

jázminrizs, napraforgó étolaj, só

Tápanyagértékek:

Kalória: 681 kcal, Fehérje: 36 g, Zsír: 25 g, Szénhidrát: 76 g, Cukor: 2 g, Só: 3 g,

Tálalási mennyiség:

Andalúz sertésborda: 171-190 g, párolt rizs: 225-250 g

TejmentesGombaSéf ajánlat
1 660 Ft
* allergének