ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Jófalat
49. hét
december 05 - 09

Cserkéssze be megvadult fogásainkat!

2022. 02. 21

Jellegéből adódóan a vadhús az egyik legegészségesebb húsfajta.

Különleges ízletessége mellett zsírban szegény, magas tápértékű fehérjéket, értékes vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz.

A vadak húsa száraz, rostos, ezért előkészítése több időt vesz igénybe: a hús még a bőrben történő puhítása, nyúzás, hús tisztítása, fűszerezés és pácolás.

A vadételekhez illő fűszerek közé tartozik a bazsalikom, borókabogyó, kakukkfű, koriander, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony.

Megvadult fogásainkat a K8 sorból cserkészheti be! Sikeres vadászatot!

Felhasznált fénykép: ID 137593598 © Oksana Chaun, Dreamstime.com