Jófalat
22. hét
május 27 - 01

Aktuális híreink

Vissza az előző oldalra

23. heti Jófalatok: kalandozás az indiai konyha világában!

Az indiai konyha világszerte híres a különleges és sajátos fűszerekkel készített ételeiről és az elképesztő ízpalettáról és ételkölteményeiről. A curry az egyik legkiemeltebb fűszer, amelyet használnak ételeikhez. Számtalan változatban készítenek ételeket ezzel a fűszerrel és kihagyhatatlan eleme az indiai fogásoknak. A csicseriborsó és más hüvelyesek gazdag fehérje- és rostforrást jelentenek, valamint a tejmentes fogások is gyakoriak az indiai éttermekben.

Indiai kulináris kalandok: fűszeres élmények a tányérján

Az egészséges étkezés mindennapjaink fontos részét képezi, és az indiai konyha remek lehetőséget kínál arra, hogy változatos és tápláló ételeket fogyasszunk. A 23. héten K8-as sorban a szerdai Indiai csirke korma, barna rizssel és a csütörtöki Peri-peri csirkecomb (chilis-fokhagymás csirke alsócombok), zöldséges burgonyával remek választás a tejmentes étrendet követők számára, hogy színesítsék mindennapjukat és élvezzék az indiai konyha különleges kínálatát.